Angst bij het rijden

Anderhalf jaar geleden heb ik een lange periode van stress met mijn vorige paard moeten doorstaan. Ik ben diverse keren gevallen en ben ook een keer per ambulance na een val afgevoerd. Aan deze periode heb ik een grote angst voor vallen over gehouden. Die angst was zo groot dat het mij belemmerde om met mijn nieuwe paard fijn en ontspannen te kunnen rijden. Ik rij graag wedstrijden maar dit durfde ik nauwelijks meer. Tijdens een gesprek met Marjolein voelde zij mijn spanning en angsten en raadde zij mij een consult aan. Hierna heb ik eerst bij haar thuis een 1 op 1 gesprek gehad. Hierbij heeft zij mijn stress en vooral mijn angst door middel van Touch for Health en Reiki weg gehaald. Ook heeft zij dit samen met mij en mijn paard gedaan. Ik was altijd één brok spanning met paardrijden. De dag erna heb ik wedstrijd gereden en ik ben nog nooit zo relaxed geweest. Ik had gewoon geen spanning of angst meer, voelde mij eindelijk veilig op mijn eigen paard en kon weer genieten net zoals vroeger. Ik had in lange tijd niet zo’n leuke paarden-dag gehad.

Bedankt Marjolein!