Mijn eerste ervaring met Marjolein

“Mijn eerste ervaring met Marjolein was met mijn dochtertje. Tijdens springwedstrijden weigerde zij op blauwe hindernissen. Toen ik dit aangaf aan Marjolein zei ze dat haar pony het niet deed, maar mijn dochter zelf. Marjolein heeft dit probleem aangepakt en na de behandeling heeft zij niet meer op blauwe hindernissen geweigerd. Dit was ontstaan door een val in een blauwe hindernis tijdens een wedstrijd.

Ook heb ik Marjolein ingeschakeld om mijzelf voor wedstrijden te behandelen. Ik ben behoorlijk zenuwachtig voorafgaand aan een wedstrijd. Marjolein behandeld zowel mijn paard als mijzelf. En in combinatie met elkaar. Daarna ga ik rijden en tot nu toe met mooie resultaten. Ben dan ook heel blij dat Marjolein mij op deze manier kan begeleiden.

Ik kan Marjolein echt aanbevelen, ze stelt mij altijd op mijn gemak.”

Alicia