Onze ervaring met Marjolein Lagrand

Onze ervaring met Marjolein Lagrand

“Ik zal ons eerst voorstellen, ik ben Anja’s Angel Pride, ze noemen me Angel en mijn bazin heet Bianca van Geemert.

Via mijn beste vriendin, Marianne Post, want die verkoopt mijn bazin altijd van die overheerlijke likstenen…..zijn wij terecht gekomen bij Marjolein!

Ik had een heel zeer linker voorbeen… kon er echt haast niet meer op lopen… De dierenarts had geconstateerd dat ik een peesschede-ontsteking had in mijn kogel. Ik ben twee keer ingespoten en mocht maar een half uurtje per dag stappen….

Na een maand of vijf werd mijn bazin toch wel een beetje radeloos. Ze had al over Marjolein gehoord, maar durfde het niet zo goed aan. Omdat de dierenarts ook geen optie meer was, want nog meer van die grote prikken zag ik echt niet zitten, hebben we toch maar een afspraak gemaakt met Marjolein!

Nou het was liefde op het eerste gezicht. Want Marjolein is écht heel lief! Bovendien heeft ze magische handen!!! Ik voelde me er echt heel goed bij!!! Hoe het verder is gegaan en hoe ik er nu aan toe ben zal mijn bazin vertellen, want dat kan ik niet zo goed…..”

En zo ongeveer is het inderdaad gegaan. Na een aantal verhalen gehoord te hebben en radeloos te zijn heb ik besloten Marjolein te bellen. Ik had eigenlijk geen idee wat me te wachten stond, maar na een heel prettig telefoongesprek kwam Marjolein al binnen een week bij ons op stal. Angel is een erg dominant paard, dus ik hoopte dat hij zich zou gedragen. Marjolein heeft hem eerst helemaal afgetast en al snel bleven haar handen op bepaalde plekken op zijn lichaam “steken”. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen, maar bijvoorbeeld op zijn schouders bleef ze maar masseren en voelen. Zijn rug werd gemasseerd en uiteindelijk werd ik er zelf bij betrokken. Doormiddel van mij konden we aftasten waar er eventueel problemen ontstonden in Angel’s lichaam. Heel eerlijk geloofde ik er weinig van…. Hoe kan iemand voelen wat er bij mijn paard speelt als ik ertussen zit??? Uberhaupt, hoe kan dit???? Maar goed, we moesten er wel voor open staan. Alles voor het paard!!!

Om een lang verhaal iets korter te maken…. Ik kreeg een aantal opdrachten mee en de week erna zou Marjolein weer komen. Zo gezegd zo gedaan. Nou niet helemaal, ik heb twee dagen overgeslagen, soms moet ook ik werken, maar verder heb ik gedaan wat van mij verwacht werd. De tweede behandeling ging eigenlijk een beetje hetzelfde, alleen werd er wel vooruitgang geconstateerd bij Angel?!?!?! Hm… ok. We zullen zien.

De derde behandeling verliep ook goed. Na de behandeling een half uurtje stappen en de afspraak gemaakt om de aankomende week eens te kijken wat er zou gebeuren als we erop stappen, in plaats van ernaast.

Zo gezegd, bijna zo gedaan. Nu loopt Angel al vier weken goed!!! Niet meer kreupel, onder het zadel.

Met Marjolein heb ik regelmatig telefonisch contact. Ik zet zelf door wat ik van Marjolein geleerd heb en binnenkort vraag ik weer wat energie van haar en maken we een afspraak. Eigenlijk puur omdat het zo ontzettend leerzaam is en omdat Angel heel goed reageert op de behandeling die hem gegeven wordt.

Tot nu toe heb ik geen dure behandelingen van de dierenarts meer nodig en geloof ik dat je heel veel kunt bereiken met gevoel, voelen en met Marjolein!!!!