Missie EQcure

Het behandelen van zowel mensen als paarden. Er wordt op een holistische wijze gewerkt, waarbij de constitutie geanalyseerd en gebalanceerd wordt. Het doel is om het maximale uit de algehele gesteldheid te halen. Blokkades op fysiek, emotioneel en mentaal vlak verhelpen. Het begeleiden van mens en paard, los van elkaar of in combinatie, naar een optimale vitaliteit. Hierbij het zelfhelend vermogen ondersteunen door middel van complementaire gezondheidszorg. Hier vallen de navolgende behandelwijzen onder; bioresonantie, kruiden, celzouten, etherische oliën, spagyrieken en remedies.

Visie EQcure

Wanneer ruiters en paarden emotioneel, fysiek en mentaal in balans zijn, kan er met meer plezier en minder moeite, meer worden bereikt, halen zij het maximale uit hun kunnen en hun onderlinge relatie. Dit leidt tot meer geluk, meer bevrediging en betere resultaten.

Wie is EQcure?


Marjolein Lagrand (1967)

Vanaf 1986 heeft zij gewerkt in representatieve, klantgerichte en faciliterende banen. Haar grote mate van oplossingsgerichtheid, verzorgende en communicatieve vaardigheden vormen een rode draad. Ze is sterk in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, en is bijzonder goed in organiseren, coördineren en plannen.

Naast het behandelen van de mensen worden ook de paarden niet vergeten. Dit zijn de doelgroepen waar de focus binnen EQcure op ligt.

Zij helpt hen door onbalans te analyseren en balanceren, waardoor er fysiek, mentaal en emotioneel weer meer evenwicht komt. Dit leidt tot meer geluk, meer bevrediging en betere resultaten.

Marjolein Lagrand: ‘Ieder mens en ieder paard is uniek. Ook iedere combinatie van paard en ruiter is uniek. Ik word uitermate gelukkig als ik mag bijdragen aan hun welzijn. Een groter cadeau kan ik niet krijgen. Mijn praktijk is mijn passie en voel altijd de uitdaging om beter en op diepere niveaus te kunnen werken en nog betere resultaten te behalen.’

Met EQcure biedt zij een aanvulling op de reguliere behandelmethodes van de (dieren)arts.