Reading-Coaching


Voor inzichten, zodat je op korte termijn verder kunt met je ontwikkeling, jezelf te (her)ontdekken , gelukkiger door het leven te gaan en oude bagage achter je te laten.

Bij een reading ben ik in afstemming op jouw trillingen en ontvang ik in de vorm van weten, beelden en gevoelens informatie omtrent jou. In het trillingsveld ligt veel informatie opgeslagen wat meer kan vertellen over jou. Een reading brengt helderheid, duidelijkheid en inzichten.

Waarom een reading aanvragen?

  • Je bent de richting kwijt en weet de antwoorden niet meer
  • Je bent klaar voor veranderingen, om het beste in jezelf naar boven te halen
  • Je een steuntje in je spirituele ontwikkeling kunt gebruiken
  • Je voelt je ongemakkelijk, niet goed in je vel en weet niet waarom
  • Bij onverklaarbare klachten

Er worden tijdens een Reading-Coaching geen toekomstvoorspellingen gedaan, ook vertel ik je niet wat je moet doen, maar ik geef wel verschillende inzichten en perspectieven, vertel alleen wat ik doorkrijg en dat kan voor jou veel inzichten, duidelijkheid en helderheid geven. Een reading-coaching is mogelijk in mijn praktijk in Meerle (Belgiƫ), online via WhatsApp of telefonisch (dan heb ik wel een foto van je nodig). Een online/telefonische Reading-Coaching is even accuraat en krachtig als een fysieke ontmoeting.